2015-11-09

Punahilkka

yuuulimisa
Misa sanoo mau

Heissan

Ajattelin tehdä aika matkan syksyyn, siis tämän vuoden samaan syksyyn, mutta ei tuohon kamalaan vesi-loskasade harmauteen, vaan lämpimään ja aurinkoiseen syksyyn, jollaista taisi olla syyskuun alussa.

Kävin tuolloin kuvaamassa esikoistani, mutta silloiseen blogitilanteeseen nämä kuvat eivät oikein sopineet. Hups. Mutta nyt näitä on niin mukava katsella Aurinko = o =. 


Hakkeroin flickr tilini, ja yritän nyt siirrellä näitä tästälähtien sen kautta :'D Jos laatu ei olisi niin pikselinen. 

Muokkaan todennäköisesti blogin teemaakin tässä tulevina päivinä, joten ottakaa rauhassa jos minulle ilmestyy joku kamala banneri äkisti tai tekstit katoaisivat taustaan. 

(ai kamala, miulla alkaa n. 3 viikon päästä Wanhojen tanssiin harjoittelu. Pitäisi mekkokin saada valmiiksi, ommella verhoja, pari cossia väsätä ennen joulukuun puoliväliä, opiskella niin koulua kuin japaniakin :'D Jos siis taukoilen taas jonkin hetken voitte varmaan arvailla mistä se johtuu. Ei niinkään nukke innon puuttumisesta)syksy saa aikaan miussa aina sellasen oudon hurahtamisen suomipoppiin :'D Mut ookei
yuuuli01yuuuli02
yuuuli03
yuuuli07
yuuuli04
yuuuli05

yuuuli06

6 kommenttia:

 1. kisse ♥
  hui nättejä kuvia! näissä on aika selkee laatuero ainakin mun silmään bloggerin kautta ladattuihin kuviin verrattuna ^^

  suomen sää mmmmmm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ kisset

   oh pitänee sitten käyttää useemmi flickrii :'D

   mmmmmm

   kiitti!

   Poista
 2. Ihana Youkaa!♥♥♥ ja kisulii~♡ Mut en ymmärrä tätä suomipoppia *-* okei, kyl mäki kuuntelen välil, mut yleensä vaa iskän autos xD Mie en osaa käyttää Flickrii ;-; Mutta laatuon nyt mahtava (y)
  Tykkään Youkan peruukista. Pöllin sen. Varo vaan! ;P <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D hehehe suomipop on parasta (keväisin ja alkukesäsin kuuntelen yleensä tosi synkeetä mörkömusiikkia, MUT SUOMIPOP ON PARASTA SYKSYSIN)
   hiih kiitos!
   eisaa :'c sit tytsy ois kalju

   Poista
 3. Youkanenhan se siinä;3 söpöjä kuvia.
  Oii suomipoppi rulaa:D enhän mä mitään muuta edes kuuntele!

  VastaaPoista