♦Mestari♦

NUKKE
Jenna / Myrsky
saapuminen 9.9.1998

Sininen, vihreä raitainen irokeesi peruukki
vihreät chipsit 
164,5cm keho

2016HAHMO 

Koe626

ikä:
17 vuotta

Luonne:
Jenna on kiltti ja parhaansa mukaan ystävällinen, pikkuinen höppänä. Hän tykkää kuluttaa aikaa ihmetellen mitä omituisempia asioita: ''miksi lumikin kenkä putosi, jos se sopi täydellisesti?'' ja touhuten kaikkea lapsellista. Jenna tykkää olla pastelli, ja huomiota herättävä, hieman ehkä vastavirtaan menevä ihminen, niin pukeutumisen kuin oman ajatus mallinsa kannalta. Jos Jenna olisi eläin, hän olisi huomion kipeä höntti kissanpentu.

Kurkkaus historiaan
Jennan menneisyys on samaan aikaan hyvä, ja samaan aikaan valoton. Takana on pitkä koulukiusaamis ja masennus aika (josta ei ole vielä täysin selvitty). Jennan elämässä on kumminkin aina ollut anime ja manga tuomassa lohtua, vaikkakin niiden seuranta on viimeisten vuosien varrella kadonnut, pahimman netti addiktion myötä. Mutta cosplay pitää yhä. 
Iloisempia asioita on mm. Youkan helmikuussa 2013 saapuminen ja helmikuussa 2014 alkanut parisuhde Jonnen kanssa.

Pitää: Jonnesta, ystävistään, kaakaosta, muumilimusta, suklaasta, nukeista, virkkaamisesta, piirtämisestä, ajattelemisesta, suloisista asioista, pitkistä automatkoista, marvel-elokuvista ja Sherlock - tv sarjasta. Erilaisista vaatteista, hameista, pastellin väreistä ja koruista.

2014?

Ei pidä: Kahvista, liijan tulisista ruuista, tylsistä vaatteista, ruotsin opiskelusta, kylmyydestä, huonosta musiikista, hiusvärin kulumisesta. Kiusaajista ja kusipäistä.

Muuta 
‡ Nukkeillut 3vuotta
‡ Lyseon lukio, Joensuus

kesä 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti